Bedrijven

Rooftop Studios werkt voor alle grote Nederlandse platenmaatschappijen en muziekuitgeverijen. Daarnaast verzorgt Rooftop Studios de audionabewerking voor een groot aantal televisieproducenten. Hieronder een greep uit de bedrijven met wie Rooftop Studios samenwerkt.

Warner Music Benelux

Warner Music Benelux valt onder Warner Recorded Music en is onderdeel van de Warner Music Group, één van ‘s werelds grootste muziekmaatschappijen. Lokale artiesten van Warner Music Benelux zijn o.a. Nick & Simon en Clouseau.

Sony Music Nederland

Sony Music Entertainment is een van de grootste platenmaatschappijen ter wereld en maakt onderdeel uit van het Sony Corporate netwerk. Het kantoor van Sony Music Nederland is gevestigd in de A’DAM Toren, in het hart van Amsterdam. Sony Music heeft in Nederland contracten met o.a. met lokale artiesten als Nielson, BLØF, Suzan & Freek, Racoon, en Eefje de Visser.

8ball Music

8ball Music is independent een platenmaatschappij die gevestigd is in Hilversum. Het label bestaat sinds 2006 en heeft artiesten als Miss Montreal, DI-RECT, Davina Michelle, Dotan en Maan onder contract. De muziek wordt uitgebracht via 2 labels: het poplabel 8ball Music en het Nederlandstalige label Dino Music.

AVROTROS

AVROTROS is een publieke omroep in Nederland. De omroep is liberaalvan karakter en maakt naar eigen zeggen programma’s voor iedereen ongeacht politieke voorkeur. AVROTROS geeft Nederlandstalige muziek een podium met programma’s als Muziekfeest Op Het Plein, Beste Zangers en Muziekfeest Van Het Jaar. Met 400.000 leden is AVROTROS de derde grootste publieke omroep.

Dino Music

Dino Music is een Nederlands platenlabel van Noord-Amerikaanse origine, in 1984 opgericht. Het label bracht aanvankelijk pop- en rockmuziek van Nederlandse artiesten als René Froger, Di-rect en Anouk uit.

In 2013 werd Dino Music nieuw leven ingeblazen door 8ball Music, waarbij de nadruk kwam te liggen op Nederlandse ‘volkse’ muziek. Artiesten die bij Dino Music anno 2017 hun muziek uitbrengen zijn onder meer Frans Duijts, Wolter Kroes, André Hazes jr. en Jeroen van der Boom.

Volendam Music BV

Volendam Music is een Nederlands artiestenbureau in Volendam. Deze BV is ontstaan toen Jaap Buijs, na het overlijden van zijn broer Jan Buijs in 1985, als enige vennoot overbleef. Voorheen was het bedrijf bekend onder de naam “Artiestenbureau Volendam”. Volendam Music B.V. vertegenwoordigt artiesten als Jan Smit, 3J’s en Nick & Simon.

Op zoek naar een samenwerking?

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.