In de omgeving

Omarmd door de prachtige natuur staat Rooftop Studios garant voor creativiteit en inspiratie. De studio ligt net buiten Holten, een klein stadje met voldoende voorzieningen. Holten is het startpunt van natuurgebied De Holterberg.

Het natuurgebied de Holterberg is een heuvelachtig gebied dat onderdeel uitmaakt van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied omvat veel heidevelden die worden afgewisseld met uitgestrekte (naald)bossen.

Alleen al op het terrein zijn, zorgt voor een gevoel van ontspanning en focus. Maar als de planning het toelaat, zijn er tal van mogelijkheden om plaatsen te bezoeken of buitenactiviteiten te ondernemen.

Plaatsen om te bezoeken

Deventer – 20 minuten rijden
Hanzestad aan de IJssel. Een levendige stad met een monumentale sfeer met een prachtige omgeving. Deventer heeft veel historische bezienswaardigheden zoals de Proosdij, het oudste stenen huis van Nederland (twaalfde eeuw!). Bijna elke maand is er wel een speciaal evenement. De grootste publiekstrekkers zijn de jaarlijkse boekenmarkt en het Dickens Festijn.

Amsterdam – 90 minuten rijden
Het spreekt voor zich dat een bezoek aan Amsterdam op je planning moet staan ​​als je de kans hebt. Amsterdam staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is rijk aan geschiedenis en architectonische schoonheid, en biedt tal van uitstekende winkels, bars en restaurants. Met zijn levendige muziekscene biedt Amsterdam de meeste avonden een brede selectie van optredens.

Activiteiten

Er zijn veel fietspaden en rustige wegen in de omgeving om op twee wielen te verkennen. Wil je wat sportievers? Laat ons dan een mountainbike voor je huren om op de hellingen van de Holterberg te gaan crossen.

Fietstochten

Er zijn veel fietspaden en rustige wegen in de omgeving om op twee wielen te verkennen. Wil je wat sportievers? Laat ons dan een mountainbike voor je huren om op de hellingen van de Holterberg te gaan crossen.

Paardrijden

Er zijn verschillende routes die ruiters de mogelijkheid geven om een ​​tocht door het Nationale Park te maken. Je hoeft natuurlijk niet je eigen paard mee te nemen om van een ritje te genieten. In de omgeving zijn tal van stallen waar je -alleen of onder begeleiding – met een paard de Holterberg kunt verkennen.

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.