Faciliteiten

Rooftop Studios biedt niet alleen de best mogelijke faciliteiten om te werken, maar ook om te ontspannen. De studio beschikt over 3 opnamestudio’s, full catering faciliteiten, een zwembad en overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving. 

Studiocomplex

Het complex van Rooftop Studios bestaat uit verschillende kleinere gebouwen die zijn verbouwd voor optimale akoestische eigenschappen. Het gehele complex is de afgelopen 20 jaar flink verbouwd en gemoderniseerd, maar met behoud van de authentieke uitstraling en sfeer.

Catering

Rooftop Studios biedt een breed scala aan cateringmogelijkheden. Het is mogelijk om dagelijks boodschappen te laten bezorgen of een ontbijt, lunch of diner te nuttigen. U kunt ook kiezen voor een all-inclusive cateringservice.

Overnachtingen

Op een steenworp afstand van Rooftop Studios vind je Hotel Hoog Holten. Speciaal voor onze gasten kunnen wij de reserveringen van kamers verzorgen. Maak gebruik van onze shuttleservice om je van en naar het hotel te brengen. 

Omgeving

Omarmd door de prachtige natuur staat Rooftop Studios garant voor creativiteit en inspiratie. De studio ligt net buiten Holten, een klein stadje met voldoende voorzieningen. Holten is het startpunt van natuurgebied De Holterberg.

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.