Neem een kijkje in het studiocomplex...

​​Het complex van Rooftop Studios bestaat uit verschillende kleinere gebouwen waarvan sommige zijn verbouwd voor optimale akoestische eigenschappen. Het gehele complex is de afgelopen 20 jaar flink verbouwd en gemoderniseerd, maar met behoud van de authentieke uitstraling en sfeer.

De omgeving

Rooftop Studios ligt in het oosten van Nederland en wordt omgeven door een prachtig landschap. De studio’s zijn in 2000 verhuisd van het centrum van Enschede naar een voormalige smederij.

Bij binnenkomst op het terrein vind je voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor maximaal 10 auto’s. Ook voorzien we parkeerplaatsen voor vrachtwagens en (tour)bussen. 

Edwin van Hoevelaak, de eigenaar van de studio, woont ook op het terrein, in een apart privégebouw. Hij of zijn familie zijn altijd beschikbaar om te helpen wanneer dat nodig is. Houd er rekening mee dat we ook een pendeldienst aanbieden en u een 24-uurs runner-service kunnen bieden.

Hospitality

De tuin is uitgerust met een zwembad en ligstoelen. Onze gasten kunnen deze gratis gebruiken.

In het studiocomplex vind je onze keuken. De keuken is voorzien van een gezellige bar met koelkasten. Rooftop Studios zorgt voor gratis water, koffie en thee voor onze klanten. Er zijn geen kookfaciliteiten, maar we hebben wel voldoende cateringmogelijkheden.

Voor overnachtingen heeft Rooftop Studios speciale afspraken gemaakt met een nabijgelegen hotel. Wanneer u via ons kamers boekt, kunnen wij u normaal gesproken een korting op hun tarieven aanbieden.

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.