Catering

Rooftop Studios biedt een breed scala aan cateringmogelijkheden. Het is mogelijk om dagelijks boodschappen te laten bezorgen of een ontbijt, lunch of diner te nuttigen. U kunt ook kiezen voor een all-inclusive cateringservice. Bekijk onze onderstaande cateringservices:

Om ervoor te zorgen dat er een ontbijt voor de eerste dag beschikbaar is zorgt onze gastvrouw voor de boodschappen die u wenst. De koelkast is bij aankomst gevuld naar jouw wensen.

Ook is het mogelijk om aan te schuiven aan onze gezellige lunchtafel. Wij zorgen dagelijks voor verse broodjes met diverse soorten beleg, salades, fruit en vruchtensappen.

Als je in de avond wilt eten, dan kun je uiteraard eten laten bezorgen door 1 van de vele restaurants in de buurt. Er is ruime keuze: Italiaans, Chinees, Mediterraan of Nederlands. Of reserveer een uitgebreide BBQ of zelfgemaakt diner door onze gastvrouw tijdens jouw verblijf.

Koffie en thee zijn inbegrepen bij de studiohuur. Voor genuttigde frisdranken en alcoholische dranken rekenen wij een toeslag.

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.