Writing camps

Rooftop Studios organiseert regelmatig schrijfsessies in opdracht van muziekuitgevers, artiesten of platenmaatschappijen. Het is mogelijk om vanaf 4 personen bij ons te komen schrijven. Het maximaal aantal deelnemers aan een writing camp bij Rooftop Studios is 16 personen.

Mogelijkheden

Het studiocomplex herbergt 4 afgescheiden schrijfruimtes die allemaal zijn voorzien van studiomonitoren, microfoons, beeldscherm en een netwerkaansluiting. Je hoeft alleen zelf je laptop met geluidskaart en software mee te brengen. Maar ook die kunnen we voor je regelen. Tijdens de schrijfdagen is er een full-time engineer aanwezig in het complex.

Rooftop Studios biedt de writing camps ook als een volledig verzorgd pakket aan. Dat betekent dat we ontbijt, lunch en diner serveren. Het is mogelijk om via Rooftop Studios hotelovernachtingen te reserveren. Daarnaast leveren we op verzoek een full-time runner/chauffeur, die ervoor zal zorgen dat de deelnemers aan de schrijfsessies niets te kort komen.

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden om bij Rooftop Studios een writing camp te organiseren, neem dan contact met ons op.

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.