Studio's

De Rooftop Studios heeft 3 studioruimtes waarin apart van elkaar kan worden opgenomen. De main studio heeft een oppervlakte van ruim 100 vierkante meter. Studio4 is wat bescheidener, maar heeft nog steeds een controleruimte van 36 vierkante meter. De pre-productie studio is de kleinste studio, maar heeft ook volop daglicht en voldoende ruimte.

Rooftop studio

Het hart van de main studio van Rooftop Studios is de immense controle- en luisterruimte van meer dan 100 vierkante meter. Middenin de main studio staat een volledig analoge SSL-6000 mengtafel, gecombineerd met ultramoderne opnameapparatuur. Hier vind je ook de enorme privécollectie van zowel vintage als moderne muziekinstrumenten. 

Studio4

De Rooftop Studios beschikt ook over een kleinere studio, maar is volledig geschikt voor grote producties. Studio4 is voorzien van een DDA DCM232 analoge mengtafel met Mac Pro Tools 5.1. Studio4 deelt de opnameruimte en vocal booth met de grote studio. Alle instrumenten en microfoons zijn ook beschikbaar voor Studio4.

Pre-productie studio

Naast de beide opnamestudio’s biedt Rooftop Studios ook een pre-productie studio. Deze ruimte is bijzonder geschikt voor schrijfsessies en pre-producties. De pre-productie studio beschikt over een 40 kanaals mengtafel en kan worden ingericht met de meeste monitoring speakers waarover de studio beschikt. 

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.