Services

Rooftop Studios biedt een groot scala aan diensten voor het maken van audiovisuele producties. Van volledige orkestregistraties tot het opnemen van podcasts. Ook is Rooftop Studios beschikbaar als bijzondere concert- en evenementenlokatie.

Recording, mixing & mastering

Rooftop Studios is een professionele opname- en postproductie studio. Onze jarenlange ervaring -in meerdere genres- en bijzondere analoge en digitale apparatuur maakt onze studio uniek in Nederland. We hebben een groot netwerk aan arrangeurs en studiomuzikanten, dat we graag voor je inzetten als dat nodig is.

Audionabewerking

Rooftop Studios is zeer ervaren in het nabewerken van audio voor tv-programma’s, commercials en podcasts. Of het nu een eenvoudige voice-over betreft of een live-registratie van een klassiek orkest, in alle gevallen levert Rooftop Studios topkwaliteit.

Podcasts & audioboeken

Ook voor het opnemen van podcasts & audioboeken kun je terecht bij Rooftop Studios. We hebben veel ervaring in het maken van dit soort opnames en maken desgewenst meteen de vormgevingsmuziek voor jouw productie.

Writing camps

Rooftop Studios organiseert regelmatig schrijfsessies in opdracht van muziekuitgevers, artiesten of platenmaatschappijen. Het is mogelijk om vanaf 4 personen bij ons te komen schrijven. Het maximaal aantal deelnemers aan een writing camp bij Rooftop Studios is 16 personen.

Evenementen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor je evenement? Of wil je een bijzondere albumlancering of luistersessie organiseren? Dat kan bij Rooftop Studios. Beleef de magische sfeer van onze studio en geef jouw gasten een onvergetelijke ervaring. In onze grote studio zijn evenementen tot 100 mensen mogelijk.

Studio reserveringen en contact

Neem gerust contact met ons op over studiobeschikbaarheid, catering-mogelijkheden en informatie over overnachtingen.